Nastavak uspešne saradnje sa prijateljima iz Kine

Delegacija Narodne Republike Kine na čelu sa guvernerom provincije Džejđang gospodinom Šu posetila je Republiku Srbiju. Nakon sastanaka koji su održani u Vladi Republike Srbije, posetili su grad Loznicu i susreli se sa gradonačelnikom Vidojem Petrovićem i predsednicom Skupštine Milenom Manojlović Knežević.
Tom prilikom u hotelu „Podrinje“ u Banji Koviljači potpisan je i Memorandum o razumevanju između Strukovnog tehničkog koledža Hangdžou i kompanije Mint , kojem je prisustvovao i vlasnik kompanije gospodin Čin. Ovim memorandumom predviđen je razvoj međusobne saradnje na unapređenju stručnog usavršavanja zaposlenih u pogonima kompanije Mint u Srbiji ali i studenata neophodnih profila za dalji razvoj poslovanja u Srbiji.
Pored potpisanog memoranduma, predstavljen je i program koji će se u potpunosti finansirati od strane MINT grupacije, a koji će omogućiti da sto mladih iz Srbije poseti NR Kinu i dobije priliku da se upozna sa kulturom i običajima zemlje kao i sa radom matične kompanije u Kini.
Kao poseban znak zahvalnosti na podršci koju su gradonačelnik Vidoje Petrović i grad Loznica pružili kompaniji čak 40 mladih Lozničana će dobiti priliku da budu deo ove delegacije.

Kamera prelaz Šepak

Kamera na granici ŠEPAK live

    KLIKOM OVDE POGLEDAJTE KAMERU UŽIVO NA PRELAZU ŠEPAK    

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas