Turistička organizacija grada Loznice dobila je specijalnu nagradu u kategoriji etnografija i društvo za film „Lilanje u Loznici“ na Međunarodnom festivalu turističkog filma u Zagrebu (Zagreb Tourfilm Festival) koji je održan od 12. do 15. oktobra 2022.

Ovaj festival nagrađuje filmove i audiovizuelne produkcije koje promovišu turizam, i okuplja turističke stručnjake i sve one koji vole da istražuju destinacije širom sveta. Pripada Međunarodnom komitetu festivala turističkog filma – CIFFT čiji rad podržava Svetska turistička organizacija – UNWTO.
Takođe TOGL je dobila nagradu „PRIZMA“ za festival LilaLo za novi kvalitet u turizmu na Beogradskom turističkom i MICE forumu 20. oktobra 2022.

Međunarodna akcija pod nazivom – Za novi kvalitet u turizmu pokrenula je redakcija magazina „Turistička prizma“ sa ciljem da se na poseban način doprinese podizanju nivoa turističkih usluga i podstakne inovativnost u turističkoj privredi. Ovu prestižnu nagradu dodeljuju članovi žirija koji čine turistički novinari iz regiona.

Direktorica TOGL Snežana Perić zaslužuje sve pohvale za svoj rad kao i predstavljanje Loznice širom regiona.

Kamera prelaz Šepak

Kamera na granici ŠEPAK live

    KLIKOM OVDE POGLEDAJTE KAMERU UŽIVO NA PRELAZU ŠEPAK    

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas