MALI ZVORNIK Nastavljeni radovi na infrastrukturi

Lokalni put Donja Trešnica – Gajići, u dužini od 800 metara, asfaltiran je u petak, 18. marta.

Radovi su izvedeni u okviru rehabilitacije opštinskih kategorisanih puteva, koju organizuje i finansira lokalna samouprava.

Narednih dana sledi asfaltiranje puta u zaseoku Zverovići u dužini od 800 metara i zaseoku Pajići u dužini od 500 metra.

Kontigent bandera nabavljenih za potrebe uvođenja ulične rasvete u delovima opštine Mali Zvornik koji nemaju osvetljenje isporučen je u petak, 18. marta, mesnoj zajednici u Radalju.

Narednih dana i u ostale mesne zajednice stići će neophodan broj bandera za proširenje uličnog osvetljenja.

Nastavak radova na uvođenju ulične rasvete obezbedila je lokalna samouprava sredstvima iz budžeta.

Nabavljeno je ukupno oko 270 novih bandera, a proširenje mreže ulične rasvete predviđeno je u svim mesnim zajednicama na području opštine, na potezu od Brasine do Velike Reke.

Rehabilitacija lokalnih puteva na području opštine Mali Zvornik nasipanjem deonica separisanom rizlom nastavljena je u subotu, 19. marta, radovima u mesnoj zajednici Radalj.

Na ovaj način uređeni su putevi u zaseocima Ambarište, Paštak, Šainovac, Dejanovac i Lipovo Brdo.

Radovi su izvedeni u okviru uređenja lokalne putne mreže, koje oganizuje i finansira lokalna samouprava.

Lokalni putevi u svim mesnim zajednicama na području opštine Mali Zvornik koji nisu predviđeni za asfaltiranje u 2022. godini biće posuti separisanom rizlom.

Nakon radova u Radalju, sledi nasipanje puteva u mesnim zajednicama u gornjem delu opštine Mali Zvornik, uzvodno od hidroelektrane „Zvornik“.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas