Lozničanke spremne za odlučujući duel, žele plasman u Super B ligu

Pred rukometašicama ŽRK Loznica Grad je istorijska šansa za plsman u Super B ligu Srbije. Ostaje još jedna utakmica i to ona najbitnija.

Loznica će u Lagatoru dočekati ekipu Metalac 2015 iz Valjeva koja ima dva boda manje i utakmicu manje. Pobednik ovog meča definitivno u nedelju postaje član Super B lige.

Imale su devojke trenera Kukuća sjajnu sezonu iza sebe. Zabeležile su 15 pobeda i 3 poraza.Najefikasniji su tim u ligi sa postignuti 685 golova a ujedno su primili najmanje golova 453. Uz sve to širom Srbije predstavljale su naš grad sa ponosom, sportskim fer plejom. Ali sada više nije bitno šta je bilo, bitna je samo ova utakmica koja sledi.

Uvek na nivou i sa velikom željom igra jedna od najboljih rukometašica Loznice Đina Vučetić koja kaže:

– Očekuje nas presudna utakmica u borbi za Super ligu, gde želimo da dokažemo i pokažemo kvalitet koji posedujemo. Spremne smo, znamo šta nas čeka i znamo kako da dođemo do cilja. Jedina nepoznanica je sastav ekipe protivnika, ali je to manje bitno. Okrenuti smo sami sebi, svojoj igri i idemo da u našem Lagatoru pobedimo i „dovedemo“ Superligu u Loznicu.

Sama utakmica pokazuje da nema potrebe da pozivamo publiku u dvoranu jer svaki patriota naše Loznice doćiće u halu da podrži svoje devojke i bude svedok jedne istorije.

Utakmica se igra u nedelju od 19h u dvorani „Lagator“

Kamera prelaz Šepak

Kamera na granici ŠEPAK live

    KLIKOM OVDE POGLEDAJTE KAMERU UŽIVO NA PRELAZU ŠEPAK    

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas