Lozničanke osvojile Evropu

U Knjaževcu od 20. do 25.  maja održano je Evropsko prvenstvo u GPC federaciji. Prijavljene 23 zemlje sa oko 300 takmičara.Naš grad i zemlju predstavljale su članice kluba Lady GYM.Himna Srbije lozničankama je pevala 6 puta.

Članice Tamara Bradonjić tinejdžer do 17 godina,Anita Ilić senior,Nevena Crnogorčević senior – veteran i Mila Jakovljević veteran postigle su neverovatne rezultate.

Najmlađa i najaktraktivnija učesnica Tamara Bradonjić  osvojila je titulu prvaka Evrope do 17 godina i tom prilikom oborila svetski rekord u čučnju sa 112,5 kg i u mrtvom dizanju sa 130 kg.Proglašena je za apsolutnog šampiona Evrope u juniorima u triatlonu i benč prsu u kategoriji do 67 kg.

U kategoriji do 52 kg Anita Ilić je osvojila prvo mesto u triatlonu i evropski rekord u mrtvom dizanju sa 112,5 kg.

Nevena Crnogorčević vlasnik kluba Lady GYM osvojila je Evropsku titulu u kategoriji do 48 kg i oborila svetski rekord u mrtvom dizanju 100 kg.

Najstariji takmičar Mila Jakovljević osvojila je prvo mesto u benč presu do 75 kg.Pored toga je postala apsolutni šampion Evrope u veteranima.

Sledeći cilj kluba Lady GYM je Svetsko prvenstvo u Mađarskoj od 23 do 27 Septembra gde lozničani žele da pokažu da nisu samo najbolji u Evropi.

Оставите одговор

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas