Loznica se oprašta od Alimpića, sahrana u sredu

Prema odluci porodice Dragan Alimpić biće sahranjen u sredu 21. 12. u 13h na groblju u Lešnici. U kapelu u Lešnici biće prebačen u utorak. Čeka se da iz Australije doputuje njegov sin.

U čitavom Jadru, Podrinju i zapadnoj Srbiji zavlada je tuga. Stigla je vest o smrti jednog velikog fudbalskog zaljubljenika i poslenika.
U 61 godini danas je u varošici Lešnici kod Loznice preminuo Dragan Alimpić Koka, koji je bio vrsni fudbaler ovdašnjeg Borca, Loznice Radničkog iz Kragujevca, pionira Crvene zvezde. Slovio je za odličnog trenera Borca i svih selekcija Loznice. Od njega se opraštaju svi šalju poruke saučešća iz celog sveta a najviše bole one poruke od fudbalera koje je stvorio.
Živeo je, kako kaže njegov saigrač i drug iz detinjstva Mirko Gligorić, u doslovnom smislu za fudbal, kao i njegov otac Dobrivoje Mišo Alimpić.
Po rečima Ace Lečića, čuvenog fudbalera Loznice, Dragan je plenio fudbalskim znanjem ali i lepim vaspitanjem pa je bio zbog toga posebno cenjen poštovan i voljen. Bio je trener više klubova u Podrinju gde je ostao u najlepšem sećanju.
– Dragan je bio centarfor za pamćenje – kaže Lečić. Rođeni gol igrač. Svi su ga voleli.
Alimpić je iza sebe ostavio dva sina i suprugu na koje je bio ponosan kao i oni na njega.
Oplakuje ga čitav kraj od Drine, Jadra, do Cera, čije je bio divno čedo.

Kamera prelaz Šepak

Kamera na granici ŠEPAK live

    KLIKOM OVDE POGLEDAJTE KAMERU UŽIVO NA PRELAZU ŠEPAK    

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas