Loznica poklekla 36 sekundi pre kraja ! Cela Srbija uživala u futsalu ! (video)

Bravo zeleno – beli ! Glave gore! Izgubili ste bitku, ali ste pokazali velike vrednosti futsala.
Nadamo se da ste gospodine Ivančiću gledali utakmicu i videli dva igrača kakva nemate u vašoj selekciji Srbije ! Mlađani Đorđe Rosić i iskusni Aleksandar Milovanović dovodili su do ludila Alilovića i njegov „DRIM TIM “

Loznica sad može da žali što se u 2 min povredio Marko Perić kao i što pravo nastupa nije imao Stefan Krstić.Kod rezultata 2:2 samo 36 sekundi delilo je Loznicu od penala u polufinalu KUP-a kada je treći gol za goste postigao Vladimir Lazić.

Imala je Loznica mnogo nerealizovanih šansi na utakmici. Golman Josimović sigurno je igrač utakmice, šta je sve čovek odbranio.

Došli su gosti u vođstvo golom Radovanovića u 12 minutu što je bio i rezultat poluvremena. Izjednačio je mladi Rosić u 25 min posle jedne presečene lopte šutirao je sa 14 metara precizno za izjednačenje 1:1. Imala je Loznica šansu da povede prvo preko Avramovića a zatim i Krkobabića, posle čega je usledila kazna i vođstvo gostiju od 1:2 golom najboljeg strelca Prve lige Pavla Pešića u 28 min.

U istom minutu usledila je simultanka mladog Đorđa Rosića. Oduzeo je loptu ispred svojih šest metara, nasamario prvo Pršića potom lagano predriblao Lazića i plasirao loptu u mrežu Josimovića za novo izjednačenje 2:2. Opet Loznica stvara šanse prvo Rakić šutira pored gola, zatim Avramović kasni za milisekundu potom Petrović šutira u golmana. Opšta panika u timu Alilovića je zavladala pa je morao malo da reaguje i sudija Radojčić kako bi se gosti stabilizovali. Ponovo je usledilo nekoliko šansi Loznice, Rosić, Krkobabić, Milovanović i onda sledi kazna na 32 sekunde pre kraja kada odlično Lazić šutira ispod Maksimovića. Pršić je na nekoliko sekundi pre kraja oduzeo loptu Rosiću i postavi konačan rezultat 2:4.

Loznica u ovom porazu može slobodno uzdignute glave i samo napred u stvaranje još jačeg tima.

Kad se sve sabere i oduzme zaključak je jednostavan. Srbija je uživala u dobrom futsalu, ovakva igra i odnos igrača obe ekipe podižu rejting ovoj igri u Srbiji.

U finalu KUP-a Srbije igraće FON i Novi Pazar.

LOZNICA GRAD 2018: G. MAKSIMOVIĆ, PERIĆ, RAKIĆ, MILOVANOVIĆ, AVRAMOVIĆ, Krkobabić, Ristanović, Rosić, S. Maksimović, Petrović, Obradović.

FON: JOSIMOVIĆ, LAZIĆ, RADOVANOVIĆ, PEŠIĆ, PRŠIĆ, Krasnić, Brkić, Borisavljević, Petrašević, Pavlović, Mihić, Stanković, Mandić, Vulić

Igrač utakmice: Nikola Josimović (FON)

POGLEDAJTE GOLOVE,ŠANSE I IZJAVE

POGLEDAJTE CEO MEČ

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas