Loznica napada srpski „Drim Tim“ u polufinalu KUP-a

Da nema kovid pandemije, dvorana Lagator bi u sredu od 19:30 (večeras direktan prenos) bila ispunjena do poslednjeg mesta. U polufinalu KUP-a Srbije sastaju se dve ekipe koje imaju neverovatne rezultate u uzastopnim pobedama. KMF Fon iz Beograda u kojem igra nekoliko standardnih reprezentativaca Srbije napravio je seriju od 13 uzastopnih pobeda dve u KUPu i 11 u prvenstvu Prve lige Srbije. Sa druge strane KMF Loznica Grad, drugoligaš koji ima 12 uzatopnih pobeda, 3 u KUPu i 9 u prvenstvu.

Ulogu favorita na ovom meču ima sigurno „Drim Tim“ iz Beograda koju će predvoditi standardni reprezentativac Srbije Marko Pršić. Na klupi Beograđana sedeće jedan Lozničanin, Đorđe Pantelić. Trener za koga je Loznica bila zainteresovana i bio je njen prvi pik ulaskom u Drugu ligu. Nije došlo do saradnje ali Pantelić je veoma poštovan u Loznici i svojim savetima pomogao je mnogo klubu.

Loznica nema šta da izgubi, igraće svoju igru i pokušati da napravi istorijski podvig koji naš grad nije zabeležio u ekipnom sportu a to je osvajanje KUPa Srbije. Bilo bi to upisano u anale srpskog futsala jer nikada ni jedan drugoligaš nije osvojio ovaj vredan trofej.

Loznici je takmičenje u prvenstvu bitinije, međutim ukazala se šansa da naprave podvig u KUPu zašto ne pokušati. Loznica ima ogromne šanse da uđe u Prvu ligu kao prva ili kroz baraž. Videćemo koliko je na igrače Stefana Despotovića uticala teška utakmica u Bečeju, koliko će svežine imati a hendikepirani su neigranjem Stefana Krstića zbog crvenog kartona. Sa druge strane FON je imao lagan posao protiv Crvene Zvezde koju je savladao rezultatom 14:2.

Predrag Osećanski KMF Loznica

Ogroman teret u klubu nosi Predrag Osećanski koji je tu od osnivanja kluba:

-Da nam je pre tri godine neko pričao da možemo stići dovde ne bih verovao. Ogromna posvećenost klubu svih nas iz rukovodstva, donela je rezultate. Imamo sjajnu ekipu momaka na terenu koje predvodi kapiten Maksimović. Verujem da mogu egal igrati sa favoritom i stići do pobede koja nas vodi u finale. I polufinale je uspeh i ako nam je prioritet ulazak u Prvu ligu, svi imamo želju da igramo u finalu. Možemo da  žalimo što nema publike jer bi uz 3000 gledalaca sve bilo mnogo lakše – kazao je za InfoLo Predrag Osećanski

Pred ovaj meč ogromnu podršku futsalerima poslali su fudbaleri Loznice Dragiša Komarčević, Nikola Milinković i Goran Matić. Takođe iz Lučana javio se Vladimir Radivojević pružjući podršku svom kumu Maksimoviću. Podrška stiže sa svih strana od navijača Solunaca, sportskih radnika i drugih koji žale što na licu mesta ne mogu sa  svojim mađioničarima.

Utakmica se igra u sredu 31.03.2021. u Lagatoru sa početkom u 19:30. Utakmicu će suditi najblji srpski arbitar, internacionalac Petar Radojčić. Direktan prenos  biće na svim platformama InfoLo portala. PREUZMITE INFOLO APLIKACIJU

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas