Lagator oživeo, stvara se nov tim

Počele su pripreme fudbalera Loznice za novu sezonu, a Lozničani u višem rangu žele da nose glavnu ulogu, te se s toga krenulo ka reorganizaciji tima.

Klub se većini prvotimaca iz prošle sezone zahvalio i poželeo uspeh u drugim klubovima, međutim bilo je i onih koji su sami napustili klub i otišli, a da se nisu ni javili.

Po drugi put, iz Loznice je otišao Miloš Spasenović (Mačva Šabac) i to bez obaveštenja uprava, već su tu informaciju čelnici kluba saznali iz medija.

Agilna uprava se bacila na posao i traži fudbalera koji će popuniti levu spoljnu stranu. Međutim bilo je i korektnih fudbalera poput Milutinovića koji se redovno javio predsedniku i taj gest zaslužuje poštovanje.

„Pozvao sam predsednika Grujičića i pitao za svoj status, a on mi je odgovorio da potražim novi klub. Želim Loznici sve najbolje“, rekao je novi igrač Napredka iz Republike Srpske.

U Loznicu su stigla tri nova igrača, a reč je o Arnautoviću i Dišiću iz Radničkog Stobex i Todoroviću iz šabačkog Borca.

Juče je trening predvodio kapiten Slobodan Maksimović, a od starih igrača tu su još Jevtić, Miajlović, Milinković, Tadić i Sekulić dok je Zvezdan Lazić na godišnjem odmoru , a danas se očekuje njegov dolazak.

U narednim danima treba očekivati bombastična pojačanja, koja će Loznicu svrstati među najbolje srpskoligaške timove.

Video preuzet sa Oficijalnog sajta FK Loznica www.fkloznica.rs

1 thought on “Lagator oživeo, stvara se nov tim

Оставите одговор

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas