Lagator najposećeniji u 6 kolu

Kako prenosi Oficijalni sajt FK Loznica, u šestom srpskoligaškom kolu, Lagator je uz Jošanicu iz Novog Pazara privukao najviše publike na stadion od svih grupa Srpskih liga.

Utakmicu između Loznice i Pobede posmatralo je oko 1500 ljubitelja fudbala što uz Jošanicu iz Novog Pazara predstavlja najveću posetu na srpskoligaškom takmičenju. Sa ove dve utakmice Srpska liga Zapad je ubedljivo najgledanija od sve četri lige. Ukupna poseta na Zapadu je 5550 gledalaca.

Igrač ovog kola je Vladimir Bulatović iz „Šumadije“ Aranđelovac koja je zabeležila prvu pobedu deklasiravši jednog od favorita Mladi Radnik iz Požarevca. Napadač Šumadije je briljirao na ovoj utakmici postigavši dva efektna gola.

Domaćini su u ovom kolu slavili na pet utakmica, dok su bodove sa gostovanja doneli Polet, Mačva i zahuktali lajkovački Željezničar, koji u sledećem kolu dočekuje Loznicu.

Jedini crveni karton u ovom kolu zaradio je igrač Loznice Nikola Todorović.

Na listi strelaca sa 4 pogodka vodi Rajevac (Željezničar) odmah iza njega sa 3 pogodtka su Maksimović (Loznica), Stojanović (Jasenica), Sedlarević (Partizan BB), Pavlov (Rudar), Bulatović (Šumadija).

Više na www.fkloznica.rs

Оставите одговор

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas