Krivične prijave zbog posedovanja marihuane

Pripadnici šabačke kriminalističke policije su, u proteklih sedam dana, pronašli i zaplenili supstance za koje se sumnja da je opojna droga marihuana. Protiv tri osobe biće podnete krivične prijave zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljeno držanje opojnih droga.

Nadležnom Višem javnom tužilaštvu u Šapcu krivične prijave biće podnete protiv J.N. (25), S.T. (21) i jednog maloletnika, svi iz Šapca. Kod J.N. je pronađen pvc paket sa 1,3 grama zeljaste supstance za koju se sumnja da je marihuana, kod S.T. pronađen je pvc paket sa 0,95 grama iste materije, dok je kod maloletne osobe pronađen pvc paket sa 2,9 grama marihuane.

Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, Višem javnom tužilaštvu policija će podneti krivičnu prijavu protiv P.I. (24) iz okoline Šapca, kod koga je pretresom pronađeno 17 grama zeljaste materije za koju se sumnja da je marihuana i četiri tablete za koje se sumnja da su „ekstazi“.

Pripadnici policije u Loznici podneće krivičnu prijavu protiv S.Dž. (29) za koga postoje osnovi sumnje da je, u periodu od avgusta prošle godine do marta ove godine, prodavao D.P. i P.J., materiju za koju se sumnja da je marihuana. Kod P.J. pretresom je pronađeno 20,7 grama zeljaste materije za koju se sumnja da je marihuana, kao i 255 raznih tableta sa liste pozitivnih medikamenata.

Izvor Šabac Info

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas