Kako organizovati žurku za otkrivanje pola bebe?

Gender reveal proslava predstavlja dražesnu američku tradiciju za otkrivanje pola deteta, koja se odomaćila i u našoj državi – ona pruža priliku da se sa porodicom i prijateljima podeli radost i uzbuđenje uoči dolaska bebe!

Najuzbudljiviji trenutak Gender reveal žurke jeste upravo način otkrivanja pola bebe, što čini ovaj događaj još posebnijim – možete se odlučiti za zanimljive ketering usluge u Beogradu ili za šarene balone koji u sebi skrivaju pol bebe!

Bilo da preferirate da zagrizete čokoladni brownie kolač koji bojom fila poručuje da li vas čeka dečak ili devojčica, ili da probušite dekoraciju, uveravamo vas da uzbuđenje neće splasnuti!

Stoga ćemo sa vama podeliti detaljne smernice i ideje kako da organizujete nezaboravnu žurku za otkrivanje pola deteta.

#1 Odabir datuma i mesta za Gender reveal žurku

Prvo što treba uraditi je odabrati datum i mesto za proslavu. 

Kada je reč o mestu, možete birati između doma budućih roditelja, restorana, bašte ili iznajmljenog prostora – sve u skladu sa vašim odvojenim budžetom i individualnim preferencijama.

Važno je osigurati dovoljno prostora za sve goste i dekoraciju, kao i obezbediti dovoljno parking mesta u slučaju da se opredelite za prostor van grada.

Izbor je raznolik, a odluka je isključivo na vama! 

#2 Ustanovite temu žurke za otkrivanje pola deteta

Odabir teme može dodati poseban šarm vašem Gender reveal-u. 

Tema može biti vezana za pol deteta, poput „Roze ili Plavo„, ili možete izabrati neki isečak iz vašeg omiljenog filma, knjige ili serijeoživite omiljenu scenu iz beletristike ili kinematografije i prilagodite je vašem ukusu.

U skladu sa temom, možete dekorisati prostor, pozivnice i posluženje.

Obavezno angažujte profesionalni studijo za fotografisanje i snimanje.

#3 Napravite pozivnice i spisak gostiju za Gender reveal proslavu

Napravite ili pošaljite personalizovane pozivnice koje će odražavati temu žurke. 

Evo nekoliko ideja za različite vrste pozivnica:

  1. Klasične pozivnice – obično su izrađene od kvalitetnog papira i dolaze u različitim bojama i dezenima. Možete odabrati elegantan dizajn sa detaljima poput trake, mašne ili vezivanja. Na pozivnici treba da budu jasno istaknuti datum, vreme, mesto i tema žurke.
  2. Digitalne pozivnice – u digitalnom dobu, sve više ljudi koristi elektronske pozivnice. Možete koristiti različite platforme ili aplikacije za slanje personalizovanih digitalnih pozivnica. Ove pozivnice mogu biti animirane, sadržavati muziku ili video poruke. Takođe, imate mogućnost da pratite potvrde prisustva i komunikaciju sa gostima.
  3. Scrapbook pozivnice – ako želite dodatni personalni dodir, možete napraviti scrapbook pozivnice. Koristite karton, papir za štancanje, trake i slike da biste kreirali unikatne pozivnice. Dodajte fotografije ili slike iz ultrazvuka kako biste najavili dolazak bebe.

Napravite spisak gostiju i obavezno uključite najbliže prijatelje, članove porodice i kolege.

#4 Dekoracija Gender reveal događaja

Dekoracija je ključni element ove proslave. 

U skladu sa temom, koristite balone, girlande, trake i cvetne aranžmane. Boje poput roze, plave, bela ili neutralne palete su često popularne.

Postavite centralni deo sa tortom koja kada se zaseče otkriva pol deteta. Takođe, napravite poseban prostor za fotografisanje sa zanimljivim rekvizitima.

#5 Poručite ili napravite tematsku hranu i piće

Organizujte švedski sto sa raznovrsnim zalogajima, uključujući slane i slatke grickalice, sendviče, voće, kolače i torte. 

Održite i posebnu trpezu sa pićima, uključujući osvežavajuće napitke, sokove i bezalkoholna pića. Takođe, možete razmotriti mogućnost angažovanja ketering službe za profesionalnu pripremu hrane.

#6 Igre i aktivnosti za proslavu

Organizujte nekoliko igara i aktivnosti kako biste zabavili goste. Nekoliko popularnih igara uključuje predviđanje pola deteta, slaganje pelena, pogađanje obima stomaka trudnice ili izradu personalizovanih poruka i želja za bebu. 

Nagradite pobednike igara simboličnim poklonima.

#7 Način i momenat otkrivanja pola deteta

Najuzbudljiviji trenutak na proslavi je otkrivanje pola deteta. Domaćin može organizovati poseban trenutak kada će mama i tata zajedno otkriti pol bebe. 

To može biti putem balona sa konfetama, specijalne torte koja otkriva unutrašnju boju ili izvlačenjem iz kutije sa balonima u boji.

#8 Gender reveal pokloni za bebu

Gender revealr je takođe prilika za goste da daruju poklone za bebu

Napravite registar poklona koji će pomoći gostima da odaberu ono što je potrebno i korisno za novorođenče. To mogu biti pelene, odeća, igračke, kozmetika za bebe i ostali potrebni predmeti.

#9 Ne zaboravite na zahvalnice za žurku

Nemojte zaboraviti da se zahvalite gostima na prisustvu i poklonima. Možete napraviti personalizovane zahvalnice ili poslati zahvalnice putem elektronske pošte.

Gender reveal žurka za otkrivanje pola deteta je poseban događaj koji će stvoriti nezaboravne trenutke za sve učesnike. 

Organizacija ovakve žurke zahteva pažljivo planiranje, ali će se svaki trud isplatiti kada vidite osmehe na licima svojih najbližih. Nadamo se da vam je ovaj blog tekst bio koristan, koliko i zanimljiv, te da smo uspeli da vam pružimo dovoljno relevantnih podataka kako biste sa lakoćom organizovali vašu žurku.

Pratite naš sajt za još praktičnih saveta i uživajte u ovom čarobnom trenutku!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas