Janjić održao prvi trening Loznice (video)

Novi trener Loznice Aleksndar Janjić održao je prvi trening sa igračima i tom prilikom izjavio da se raduje povratku usvoj matični klub.
Nastojanje novog šefa stručnog štaba  je da podigne ekipu i spremi je što bolje za predstojeća iskušenja.
Novi stručni štab Loznice činiće Duško Obadović, Branko Aćimović i Srđan Soldatović dok se očekuje da kondicioni trener stigne u toku sutrašnjeg dana.
Današnji trening je održan u Krupnju na veštačkom terenu, skoro cela uprava kluba ispratila je prvi trenig kojim je rukovodio Janjić.
U stručnost Aleksandra Janjića ne treba sumnjati , on je posle Đorđa Geruma na Lagatoru prvo pravo trenersko pojačanje koje se pojavilo posle više decenija.
Dovođenjem Janjića uprava kluba na čelu sa predsednikom Željkom Markovićem pokazala je izuzetnu menadžersku sposobnost kao i ambiciju sa ogromnim potencijalom za velika dela koja slede u budućnosti, bez obzira kako se završila ova sezona.
Ceo grad daje podršku novim ljudima a ogroman broj navijača zaintersovan je za klub i sve oko kluba.
Svi znamo da Janjić nema čarobni štapić pa da odmah može promeniti sve, on je pre svega neko ko je klubu za potreban duži period i ostvarenje najvećih ciljeva. Trenutni cilj je opstanak, a od leta pričaćemo i razmenjivati možda najlepše fudbalske priče.

Kamera prelaz Šepak

Kamera na granici ŠEPAK live

    KLIKOM OVDE POGLEDAJTE KAMERU UŽIVO NA PRELAZU ŠEPAK    

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas