Grizli za svaku loptu ! Nova pobeda Loznice (video+foto)

Aleksandar Janjić !!!

Mesec dana od dolaska Aleksandra Janjića tim Loznice ne može da se prepozna. Jesu li to oni isti igrači od pre njegovog dolaska ? Zapitamo se gde bi bili da je došao samo malo ranije ….. samo mesec dana bilo je potrebno ovom vrsnom stručnjaku da sve postavi na svoje mesto.

Fudbaleri Loznice pobedili su Novi Sad u 29. kolu Prve lige Srbije, rezultatom 0:2. Izabranici Aleksandra Janjića  „grizli“ su za svaku loptu i osvojili tri važna boda.

Bila je ovo najbolja partija Loznice od kada se takmiči u Prvoj ligi. Neverovatna činjenica je da su svi igrači odradili sve zamisli trenera Janjića koji je postavio taktiku za udžbenike.

Početak utakmice nije mnogo obećavao, obe ekipe su igrale oprezno, a prvi su pripretili gosti i imali nekoliko dobrih zamisli, ali nisu ugrozili Elesina. U nastavku susreta zeleno-beli su brzo došli do prednosti. U 50 min. Damnjanović je čarobnim potezom izbacio Komarčevića kome nije bilo teško savladati golmana domaćih za vođstvo od 0:1

Novosađani su krenuli u napad svim snaga što je otvorilo prostor za još bolju igru Loznice, a u 70 min ponovo Damnjanović odigrava sjajnu loptu do Vićentijevića koji duplira prednost. Potom je usledila pas igra Loznice, koju ne može da igra ni najbolji igrač PES-a. ali mogu uživo zeleno-beli, i svima je bilo jasno da će tri boda otići u Loznicu.

Veliki broj gledalaca iz Loznice stigao je u Čelarevo, bili su bučniji od domaćih kao da ih je bilo duplo više. Utakmici su prisustvovali i legende Loznice poput Gorana Spremića Grce i Veseljka Trivunovića.

Naporni ritam već u subotu donosi novu bitnu utakmicu kad u Loznicu stiže Trajal.

ČELAREVO: Stadion u Čelarevu, gledalaca 400. Sudija: Vukadinović (Niš). Strelci: Komarčevič u 50. i Vićentijević u 70. minutu za Loznicu. Žuti kartoni: Regan i Kamara (Novi Sad).

NOVI SAD: Elesin 6,5, Cucin 7, Radivojević 6,5, Obeng 6 (od 61. Serdar), Mladenović 6,5 (od 70. Daničić), Milosavljević 6,5 (od 80. Kamara), Pinto 7, M. Balabanović 6,5, Živković 6,5 (od 61. Vlalukin), Blagojević 6, Jokić 6 (od 70. Vujaklija).

LOZNICA: Vukašinović 7, Popović 7, Jevremović 7,5 (od 76. Santrač) Martinkevič 6,5, Damnjanović 7,5, Dabić 7, Abubakar 7 (od 91. Ivanović), Vićentijević 7,5 (od 91. Stojanović), Pantić 7 (od 45. Komarčević 7,5), Marinković 6,5 ( od 91. Radmanovac), Petrović 6,5.

Igrač utakmice; Uroš Damnjanović (Loznica)

Kamera prelaz Šepak

Kamera na granici ŠEPAK live

    KLIKOM OVDE POGLEDAJTE KAMERU UŽIVO NA PRELAZU ŠEPAK    

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas