Gradonačelnik Vidoje Petrović sa saradnicima posetio MZ Lipnicu (video)

Jedan od prioriteta razvoja mesne zajednice Lipnica je nastavak radova na asfaltiranju puteva kroz selo i podizanje kvaliteta javne rasvete. To je jedan od zaključaka iz razgovora sa građanima i članovima Saveta mesne zajednice sa gradonačelnikom Loznice Vidojem Petrovićem koji je sa najbližim saradnicima iz Gradske uprave i Gradskog veća, gradskim urbanistom, direktorima javnih preduzeća i članovima Tima za budućnost Loznice imao još jednu iz niza redovnih poseta lozničkim selima.

Da se unapredi život u Lipnici, kao i svakom drugom mestu, potrebno je svake godine nešto novo izgraditi i podići, kaže gradonačelnik Petrović, naglašavajući da nikada u ranijoj istoriji Loznica nije imala veću podršku od svoje države, što se u novije vreme manifestuje porastom prihoda u gradskom budžetu i novim investicijama. Samo u prvih šest meseci ove godine u gradskoj kasi je prihodovano 258 miliona dinara više nego prošle godine u istom periodu. Naravno, Loznica je i ranijih godina od kada je na čelu grada imala podršku i svoje vlade i svoje države, ali je ona danas najveća, rekao je gradonačelnik.

Na zboru sa građanima koji je održan u popularnoj botaničkoj bašti domaćina Živka Panića kroz koju sa dva hektara dopiru arome cvetova iz svih zemalja Evrope, Japana ili Kine, gradonačelnik Vidoje Petrović susreo se sa jednom od najmlađih filmskih zvezda, Biljanom Čekić, koja je sa porodicom posetila ovaj kutak raja na zemlji.

Reč je o glumici koja je svojom ulogom Dare, dočarala sve nevolje Drugog svetskog rata u logoru Jasenovac. Gradonačeknik je posle kraćeg razgovora Biljani Čekić u znak sećanja na Loznicu uručio prigodan poklon i uputio otvoren poziv da ponovo bude gost našeg grada.

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas