Gradonačelnik posetio Dom zdravlja (video)

Gradonačelnik Loznice Vidoje Petrović izjavio je danas da je u proteklih nekoliko godina, iz budžeta grada izdvojeno oko 30 miliona dinara za opremanje Doma zdravlja “Dr Milenko Marin”.

DSC_7369
Gradonačelnik Vidoje Petrović

Petrović je nakon sastanka sa rukovodstvom te zdravstvene ustanove, rekao novinarima da su sredstva pravilno utrošena u poboljšanje uslova rada zaposlenih i kvaliteta usluga koje se pružaju pacijentima.

“Veoma sam zadovoljan onim kako danas izgleda ova ustanova. Pacijenti su sigurno zadovoljniji nego u nekom ranijem periodu a mogu očekivati još bolji odnos zaposlenih prema njima. Ovo samo potvrdjuje, da ako postoji ozbiljan odnos prema radu, mnogo toga može da se uradi”, rekao je Petrović.

DSC_7366
dr Zoran Nikolić

Direktor Doma zdravlja Zoran Nikolić zahvalio se gradonačelnuku na trudu i radu kao i ogromnom poverenju koje je mu je iskazao.

“Mi smo se u dve tri reči dogovorili. Ako ima rezultata radi se dalje, a ako nema menja se. Molim gradonačelnika da takav bude prema svim direktorima preduzeća i ustanova”, kazao je Nikolić.

On je dodao da su dogovoreni naredni koraci usmereni na daljem edukovanju zaposlenih i prenošenju savremene tehnologije rada iz renomiranih svetskih zdravstenih ustanova na službe Doma zdravlja.

“Uspešni rezultati potvrdjeni su dobijanjem sertifikata o akreditaciji od Ministarstva zdravlja. Kad pohvale stižu sa svih strana to je nešto što ja delim sa gradskom upravom i svojim saradnicima a sve što ne valja ja sam kriv i direktno odgovoran gradskoj upravi i gradonačelniku”, naglasio je Nikolić.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas