Gradonačelnik Loznice dobitnik priznanja Dunavskog biznis foruma (video)

Vidoju Petroviću, gradonačelniku Loznice, na svečanosti u Banjaluci, uručeno je visoko priznanje „Zlatni ključ Podunavlja“, u okviru 13, Dunavskog biznis foruma, čiji je domaćin bio najveći grad u Republici Srpskoj.

O obrazloženju nagrade, žiri na čijem je čelu bio profesor dr Radovan Pejanović, izvršni direktor Dunavskog biznis foruma, da je Petrović zaslužio ovo uzdarje, ceneći njegove dosadašnje rezultate u radu kao prvog čoveka Loznice, već skoro dve pune decenije, na povezivanju ljudi, ideja, i tržišta u regionu kao i napore na uspostavljanju poslovnih veza u Srbiji i regionu Podunavlja.

-Petrović je, godine 2004 godine, došao na čelo Loznice kao jednog od 10 najdevastiranijih gradova u Srbiji, napravi grad u kojoj će Lozničani imati dobru sadašnjost i budućnost -navodi se u obrazloženju priznanja. – Loznica je, odavno, u grupu gradova gde je najpovoljnije okruženje i logistika za razvoj biznisa.To je grad gde se gradi najviše stambenog i poslovnog prostoru, u odnosu na broj stanovnika, u Srbiji, odmah iza Beograda. Grad koji ima najuređenije, škole, vrtića, bolnice, sportske terene, kulturna zdanja i gde će, uskoro, biti otvoren velelepni stadion po standardima UEFA.

Kamera prelaz Šepak

Kamera na granici ŠEPAK live

    KLIKOM OVDE POGLEDAJTE KAMERU UŽIVO NA PRELAZU ŠEPAK    

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas