Futsaleri pregazili Novu Pazovu 3:7 (video)

Dugogodišnji prvoligaš i osvajač 10 titula šampiona kao i rekorda od 70 pobeda u nizu, Nova Pazova bila je nemoćna pred ekipom Loznice. Sve što je domaćin uspeo na utakmice je da povede sa 1:0.

Još jedna odlična provera sa jakim protivnikom pred start prvenstva. Trener Damjanović može biti zadovoljan igrom i odnosom igrača na terenu. Na svakoj utakmici zablista i iskoči po dva igrača ovaj put to su bili do skora povređeni kapiten Slobodan Maksimović i Milašinović. Loznica je igrala bez dva igrača rovitog Rosića i zbog obaveza na fakultetu Nikole Nikolića.

-Dobra utakmica, zadovoljni smo dosadašnjim radom cele ekipe i stručnog štaba. Posebno bi naglasio ovu utakmicu pošto smo igrali sa ekipom iz koje smo hteli dovesti par igrača. Sad vidimo da smo dobro odradili prelazni rok, što se nas tiče prvenstvo može da počne– kazao je za InfoLo, Peđa Osećanski član uprave kluba

Ekipa je napravljena od mladosti i iskustva, posebnu pažnju klub obraća na mlade igrače iz Loznice koji su u ovom periodu napravili veliki pomak u radu sa profesionalnim trenerom. Oni će činiti budućnost ne samo futsala u Loznici nego i Srbije, to su Dušan Vasić, Stefan Savić i Dejan Trifunović.

Prvenstvo počinje 20 septembra kad će u Lagatoru gostovati ekipa SAS iz Zrenjanina. Do tad futsaleri će odigrati još jednu utakmicu u četvrtak u Valjevu sa ekipom RB.

KMF LOZNICA: Jović,Vuletić,Avramović,Maksimović (kap), Milovanović, Milenković,Knežević,Blagojević,Milašinović, Trifunović, Vasić,Savić.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas