Bez publike na Radnički u Lagatoru (20h Tv Arenasport)

Prvi finalni meč Superlige Srbije u boksu, održaće se večeras u dvorani Lagator sa početkom u 20h. Bokseri Loznice dočekaće Radnički iz Beograda. Revanš meč je u Beogradu a eventualna majstorica na neutralnom terenu.

Po prvi put na jednom bokserskom meču u Lagatoru neće biti publike, bokseri će rukavice ukrstiti pred praznim tribinama. U dvorani će biti prisutni novinari i članovi uprave klubova koliko propozicije dozvoljavaju. Direktan prenos meča biće na TV Arenasport.

Kao što smo već najavljivali Radnički je pojačan sa pet boraca iz Rusije, žele titulu baš u godini kada slave 100 godina postojanja. Loznica nije ostala nema pa je pojačala svoje redove sa dva Ukrajinca i jednim bokserom iz Holandije sa našim državljanstvom.

Volter Đukić, koji boksuje u kategoriji do 81 kilograma stigao je iz Holandije u Loznicu.

– Mislim da ću boksovati protiv veoma dobrog ruskog boksera, ali ko god da je u ringu uvek idem na pobedu. Došao sam da pobedim i to ću i učiniti – odlučno kaže Holanđanin srpskog porekla.

Predsednik BK Loznica Aleksandar Risimić, uveren je u uspeh Loznice,

– Apsolutno smo favoriti, imamo bolji tim i očekujem veliku, ubedljivu i zasluženu pobedu Loznice. Imamo veliku podršku sa svih strana Srbije i verujem da će naše klupske vitrine krasiti još jedan veliki pehar – kazao je on

Večeras se očekuje dobar fajt, pa će dr Miodrag Lazarević očigledno imati dosta posla.

foto BK Loznica

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas