Formirana je Skupština opštine Ljubovija i izabrano rukovodstvo, čime je završen izborni proces u skladu sa zakonom.
U Ljuboviji vlast čine: Srpska napredna stranka (SNS), Srpska narodna partija (SNP), Socijaldemokratska partija Srbije (SDPS), Socijalistička partija Srbije (SPS), Srpska radikalna stranka (SRS), Partija ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS) i Zdrava Srbija (ZS).
Na današnjoj konstitutivnoj sednici za predsednika Opštine Ljubovija izabran je Milan Jovanović (SNS), a za zamenika predsednika Opštine izabrana je Milica Stefanović (SDPS). Na mesto predsednik Skupštine opštine Ljubovija izabran je Aleksandar Đukić (SNP). Za zamenika predsednika Skupštine opštine izabran je Milan Perić (SPS), a na mesto sekretara postavljen je Milorad Jovanović (SNS).
Za članove Opštinskog veća izabrani su Ratko Marković (SNS), Aleksandar Perić (SNS), Miroslav Mladenović (PUPS), Nikola Spasojević (Zdrava Srbija) i Milorad Radosavljević (SPS).
Predsednik Milan Jovanović zahvalio se odbornicima na velikoj podršci za formiranje nove koalicije. On je naglasio da to pokazuje da su svi uspeli da prevaziđu neka ranija dešavanja i izrazio nadu da će zajedno u narednom periodu svi raditi u interesu građana opštine Ljubovija.
Jovanović je podsetio da će opština Ljubovija imati i predstavnika u Narodnoj skupštini Republike Srbije, poslanika Draganu Arsić, a pored toga očekuje se da će imati i nekoliko državnih funkcionera.

foto ljubovija info

 

Kamera prelaz Šepak

Kamera na granici ŠEPAK live

    KLIKOM OVDE POGLEDAJTE KAMERU UŽIVO NA PRELAZU ŠEPAK    

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas