Evropska Loznica – BK Loznica predstavila pojačanja (video+foto)

josip-filipi-i-bane-stankovic-bk-loznica2Danas je u MEDIA PRESS CENTRU SC LAGATOR  održana konferencija za novinare na kojoj su predstavljena dva pojačanja za nastavak državnog  šampionata Srbije. Novi bokseri Loznice su Branimir Bane Stanković koji je stigao iz Šapca i Josip Bepe Filipi iz Hrvatske.

Bane Stanković je 12 puta bio prvak države, po dva puta osvajao Beogradski pobednik i Zlatnu rukavicu, do sada je odboksovao 325 mečeva. Josip Filipi je osvajač mnogih evropskih i svetskih medalja. Za dva evropska kluba boksovao je svetsku ligu.

Loznica u svojim redovima sad ima po dva poksera u svakoj kategoriji i konkurencija će biti veoma žestoka. Sve ovo u klubu rade kako bi se domogli titule šampiona države kao i prepreme za predstojeću Regionalnu ligu. Loznica se na polovini prvenstva nalazi na prvom mestu Prve lige bez i jednog poraza.

Sa kojom magijom i čarolijom uprava BK Loznica, na čelu sa Milanom Markovićem i Aleksandrom Risimićem,  uspeva da stvara ovako moćan tim, šamiponski tim na kome može da pozavidi svaki Evropski klub. Lozničani su srećni jer mogu da uživaju u onome što vole jer je Loznica grad boksa.Uskoro će nam sići titula prvaka države a počeće i Regionalana liga, potrebno je dati podršku ljudima iz kluba da nastave pobednički kao do sad, uprkos besparici i nemaštini.

Nastavak prvenstva sledi narednog vikenda kad će Loznica bosovati derbi meč u Novom Sadu sa Vojvodinom. Meč je zakazan u subotu sa početkom u 18:00 u hali Spens.

 

bk-loznica-milan-markovic-aleksandar-risimic bk-loznica-10 milan-markovic-risimic bk-loznica-6

 

 

Оставите одговор

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas