Drinska regata – manifestacija koja traje

U subotu 3. avgusta održaće se četrnaesta po redu Drinska regata, u organizaciji grada Loznice, gde će učestvovati grad Zvornik i opština Mali Zvornik, kao i mesna zajednica Banja Koviljača. Početak regate najavljen je od 10 časova ispred hotela „Drina“ u Malom Zvorniku, sa ciljem u Banji Koviljači na već poznatoj „Žićinoj plaži“.

Okvirno vreme dolaska očekuje se oko 14 časova, nakon čega će za sve učesnike biti organizovan tradicionalni ručak. Očekuje se veliki broj posetilaca, kako iz naših krajeva, i susednih opština, tako i iz Republike Srpske, Bosne, ali i drugih zemalja, što ovom događaju daje jedan međunarodni karakter.

Značaj manifestacije ogleda se u sve većem broju turista, a broj gostiju koji se očekuje ove godine ukazuje na kvalitetan razvoj naše zajednice.

Mi smo kao rukovodstvo grada najavljivali u prethodnom periodu, da će nakon jednog perioda kada smo značajan input davali pre svega u izgradnji turističke infrastrukture, kao jednog neophodnog preduslova za stvaranje dobrog ambijenta za dolazak velikog broja gostiju i velikog broja turista, polako preći na jedno fino podešavanje, na sve ono što naše manifestacije treba da učini boljim i kvalitetnijim. Sa većim brojem gostiju, mislim da se to ove godine i pokazuje. – Ističe Dejan Stalović, gradski menadžer.

Kao i do sada, regata je potpuno besplatna za sve učesnike, a zbog velikog interesovanja, autobuske linije biće pojačane kako bi svi oni koji žele da dođu na start regate mogli prisustvovati ovom događju.

 

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas