Povodom pete godišnjice SNS koja će biti obeležena 20. oktobra, Zorana Mihajlović je novinarima predstavila novog člana stranke – Dragoslava Nikolića koji je do sada bio član Predsedništva Demokratske stranke i predsednik gradskog odbora u Loznici. Nikolić je rekao da je prešao u SNS zbog Aleksandra Vučića, isto kao i što je u DS ušao zbog Zorana Đinđića.

Nikolić je ocenio da je SNS danas najprogresivnija stranka koja ukazuje na probleme i rešava ih, kao što je to nekada bila DS, i dodao da je pitanja Kosova, i privredne i poreske reforme trebalo da reši DS još pre četiri, pet godina.

Govoreći o radu svoje stranke, Zorana Mihajlović je navela da je SNS na kraju prve godine postojanja imala 74.000 članova, a sada ima 354.000 što je, po njenoj oceni, znak da je stranka dobro radila. Podsetila je da je SNS u vlasti u 82 opštine, ima devet gradonačelnika i 30 predsednika opština. Zorana Mihajlović je posebno zadovoljstvo izrazila zbog toga što rejting SNS raste, uprkos tome što je na vlasti.

Mihajlović je rekla da će tema sednice Izvršnog odbora SNS biti rad stranačkih funkcionera u lokalnoj samoupravi i javnim preduzećima, dok će o kadrovskim rešenjima u javnim preduzećima na državnom nivou razgovarati Predsedništvo SNS.

Оставите одговор

Kamera prelaz Šepak

Kamera na granici ŠEPAK live

    KLIKOM OVDE POGLEDAJTE KAMERU UŽIVO NA PRELAZU ŠEPAK    

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas