Dok traje bokserska tišina pogledajte DAN KAD SMO POSTALI ŠAMPIONI (video)

Najbolji sportski dvojac u našem gradu beleži sjajne rezultate na svim poljima. FK Loznica i KMF Loznica imaju istorijske nastupe u svojim takmičenjima pa nije čudo što su u prvom sportskom planu na našim prostorima. Treći najbolji kolektiv BK Loznica takmiči se samo sa svojim mlađim kategorijama.

Desile su se promene u BK Loznica, nezvanično imenovano je novo rukovodstvo i predsednik kluba. Povodom toga još niko se iz kluba nije oglasio. Bilo je reči da će se Loznica priključiti Prvoj ligi koja se nastavila ali ni to se nije desilo. Sada je u priči Regionalna liga u boksu, održavaju se sastanci ali niko ni reč ne saopštava. Vidimo da se na tim sastancima nalazi Aleksandar Risimić pored Nenada Borovčanina međutim javnosti niko ništa ne saopštava. Postoje samo nagađanja da će Loznica boksovati Regionalnu ligu.

BK Rokica nastavio je takmičenje u Prvoj ligi. Poraženi su u Somboru od iskusnije ekipe. Dragan Vasiljević Durunga ipak pravi sjajan posao sa mladim bokserima poput  Simića ali još nismo videli nastup Rokice u Loznici.

I dok traje bokserska tišina vi možete pogledati kako je Loznica 1996 godine osvojila titulu prvaka Jugoslavije protiv Metalca u Šapcu. Videćete neverovatne scene i najveći konvoj koji je ikada izašao iz Loznice, dobre boskerske mečeve i neverovatno navijanje.

PREUZMITE BESPLATNO ANDROID APLIKACIJU INFOLO

Kamera prelaz Šepak

Kamera na granici ŠEPAK live

    KLIKOM OVDE POGLEDAJTE KAMERU UŽIVO NA PRELAZU ŠEPAK    

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas