Danas sahrana Tanje iz Loznice, koja je ubijena u Frankfurtu

Tanja Pavlović (40) iz Korenite kod Loznice, preminula je u ponedeljak u Frankfurtu, nakon što ju je navodno bivši muž (41) izbo nožem u njenom automobilu na auto-putu.

Nemački mediji preneli su da je nesretnu ženu kolima, navodno, presreo muškarac sa kojim je bila vezu, „koji nije državljanin Srbije“. Osumnjičeni za zločin je odmah uhapšen, dok je teško provređena žena prevezena u bolnicu, gde su se lekari borili za njen život, ali bez uspeha, jer se ispostavilo da su povrede i rane bile smrtonosne.

Izdahnula je posle teške borbe za život u ponedeljak, a osumnjičenom muškarcu je određen pritvor.
Istraga tek treba da odgovori na sve okolnosti tog zločina. U međuvremenu, pojavile su razne glasine. Pored ostalog, pominje se da osumnjičeni nije naš državljanin, a tačno je da je rodom iz Valjeva, pišu Novosti. Spominje se i da mu je, navodno, Tanja završila papire da dođe u Nemačku, gde se ona otisnula pre nekoliko godina. Nema ni pouzdanih informacija da je bila udata za napadača.
– Istina je da je Tanja bila udata za poznatog šabačkog pevača, M. T, sa kojim ima dvoje odrasle dece, sina i kćerku – priča komšija porodice nastradale.
Preuzmite besplatno mobilnu aplikaciju InfoLo i budite odmah informisani.

– Ima kćerku u Novom Sadu na fakultetu, a sin u Šapcu radi sa ocem. Tanja je bila divna osoba. Svi su je u kraju voleli. Imala je veliko ljudsko srce, koje je osećalo svačiju muku i kad bi god mogla pomagala je ljudima. Jako je bila privržena porodici u selu, gde joj žive majka i brat.

U selu Korenita, njenom delu uza magistgralni put Loznica-Valjevo, na nekoliko desetina metara od centra susednog sela Brezjaka, u kući njene porodice je tuga. Okupljaju se njeni najmiliji, rodbina, prijatelji, komšije, kumovi. Svi su u neverici.

Tanja će biti sahranjena danas na gorblju selu Korenita, na samo desetak metara od rodne kuće.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas