Da li ovo znači da je palo pomirenje ? Borovčanin-Risimić

Fotografija je nastala juče u Somboru, gde vidimo na slici zajedno Nenada Borovčanina predsednika BSS i Aleksandra Risimića predsednika BK Loznica.

Da li ovo znači da je palo pomirenje dvojice predsednika ?

Uskoro bi trebali znati jel ovo nagoveštaj povratka Loznice u Superligu.

Nenad Borovčanin bivši šampion Evrope u WBO verziji i četvrti bokser sveta je na mestu predsednika BSS od 2017 godine.  U svojoj bokserskoj karijeri nastupao je za BK Loznica gde je ponikao a kasnije u profesionalnim vodama nanizao 30 pobeda bez poraza.

Aleksandar Risimić je živa legenda ne samo srpskog boksa već celog Balkana. U devet sezona stare Jugoslavije boksovao je za Loznicu i zabeležio samo dva poraza. U nekoliko navrata bio je prvak države i reprezentativac.Kao predsednik BK  Loznice osvojio je dve šampionske titule države i titulu prvaka Regionalne lige i dve vicešampionske titule, čime je postao najuspešniji predsednik kluba u istoriji.

Loznica je grad boksa, insitucija prepoznatiljiva širom Evrope, koja ima tri bokserska kluba. Grad Loznica zna da prepozna i podrži sve to. Vreme je za budućnost koju treba stvarati zajadno  a sve što se dogodilo u prošlom vremenu je završeno.

Budite bolje informisani od drugih, dobijajte informacije u sekundiPREUZMITE INFOLO MOBILNU APLIKACIJU.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas