BOKS Loznica vicešampion, Zvezda prvak Regionalne lige

Bokseri Crvene zvezde postali su prvaci Regionalne lige, pošto su večeras u Skoplju pobedili Loznicu 16:6. Crvena zvezda je u polufinalu u sredu ubedljivo savladala sarajevski Željezničar 18:4, dok je Loznica bila bolja od zagrebačkih Vitezova 12:10

Završni turnir Regionalne lige održan je u Skoplju.

Posle 52 godine Crvena Zvezda je postala šampion u boksu. Sve čestitke bokserima Crvene Zvezde na zasluženoj tituli koju su osvojili bez i jednog poraza ali i našim bokserima koji su doživeli samo ovaj poraz večeras.

Bilo je dobrog boksa tokom protekle sezone liga je ispunila svoj cilj i sigurno da će u narednim godinama biti sve bolja. Bokseri Loznice nisu mogli više protiv Srpsko-Ruske reprezentacije.

Zamerke naravno ima jer liga nije formulisala pravila na način fer pleja. Tako smo u finalu tri najbolja boksera Loznice videli na strani Crvene Zvezde i ako su celu sezonu boksovali za Loznicu. Time je direktno uskraćeno Loznici od 4 do 6 bodova (Galanov,Memić, Babić)

Realno je da klubovi na početku sezone registruju boksere za svoj klub i da na polovini postoji prelazni rok kako ne bi dolazilo do ovakvih mahinacija.

 

Kamera prelaz Šepak

Kamera na granici ŠEPAK live

    KLIKOM OVDE POGLEDAJTE KAMERU UŽIVO NA PRELAZU ŠEPAK    

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas