Članovi BK Loznica suspendovana na dve godine

Disciplinska komisija Bokserskog saveza Srbije  suspendovala je na dve godine funkcionere Loznice, koji su „povukli ekipu“ u majstorici finala Superlige protiv Radničkog iz Beograda.

Na isti rok suspendovane su sudije sa meča finala između Aleksandra Gligorića i Semiza Aličića, zbog odluke u korist Gligorića.
Na osnovu datih izjava i uzimanja u obzir materijalnih dokaza povodom napuštanja sportskog događaja u Smederevu, na finalu Superlige Srbije u boksu za sezonu 2019.-2020. a na osnovu Zakona o sportu kao i Disciplinskog pravilnika BS S, Disciplinska komisija Bokserskog saveza Srbije donela je jednoglasnu odluku (rešenje): Da se članovi BK Loznica, Aleksandar Risimić, Milan Marković i Rade Jovanović suspendiju uz Bokserskog saveza Srbije na period od dve godine, navodi se u saopštenju.

Takođe, nakon prijave podnete od strane Marjana Cvetkovića, direktora Bokserske lige Srbije, a povodom bodovanja na finalnom meču između Gligorića i Aličića, gde je pobedu 2:1 odneo Gligorić, a nakon revizije pomenutog meča na sastanku održanom 24.10., gde su domaće sudije glasale 16:3 u korist Semiza Aličića, kao i međunarodne sudije 3:0 u korist takmičara Loznice, Disciplinska Komisija donela je i odluku da se sudije Aleksandar Vučićević i Miloš Danilović suspenduju na period od dve godine, od dana donošenja odluke.
Očekujemo reakciju BK Loznica na ovu odluku.

Na kraju  konstatujemo IPAK SI POBEDIO ALIČIĆU a da su sudije bodovali po pravilu do povlačenja ekipe ne bi došlo.

 

Kamera prelaz Šepak

Kamera na granici ŠEPAK live

    KLIKOM OVDE POGLEDAJTE KAMERU UŽIVO NA PRELAZU ŠEPAK    

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas