Arkanov sin teško povređen!

Vojin Ražnatović (30), sin ubijenog Željka Ražnatovića Arkana (48), koji živi u Americi, imao je težak saobraćajni udes u kom je teže povređen. Kako se saznaje, Arkanov sin iz braka sa Natalijom Martinović je u Kaliforniji svojim automobilom marke „hyundai santa fe 2013” udario u banderu pored okeana i za dlaku izbegao smrt!

Kako tvrde njegovi poznanici, Ražnatović je bio sam u automobilu, a u nesreći je zadobio povrede levog ramena, grudnog koša i desnog zgloba. I sam Vojin Ražnatović je na svom Fejsbuk profilu obavestio prijatelje da je imao težak udes.

„Dobar dan, prijatelji moji. Lepo je vratiti se u virtuelni svet. Istina je da sam imao težak udes pre nekoliko dana i automobil je skroz slupan. Ali, dobro sam i polako se oporavljam od telesnih povreda“, napisao je Vojin Ražnatović na popularnoj društvenoj mreži.

On je zabrinutim prijateljima potom i objasnio kako je došlo do udesa.

„Bila je velika magla pored mora i nije se video prst pred okom. Ulica je bila klizava i uska i odjedanput sam skliznuo sa puta i zakucao se pravo u banderu. Vatrogasci i policajci su mi rekli da je čudo što nisam prošao mnogo gore. Život ide dalje, borimo se i nema predaje!“, ispričao je Vojin Ražnatović.

Arkanov sin je postavio i dve fotografije smrskanog automobila, na kojem ima registarsku tablicu sa nazivom „GROBARI”. On je, za razliku od oca, koji je bio vođa navijača Crvene zvezde, strastveni navijač Partizana. Od simpatizera crno-belih i prijatelja dobio je želje za brz oporavak. Iako se nije još oporavio, Vojin Ražnatović ne prekida rad na izdavanju knjige o svom ocu, koja će izaći 17. aprila, na Arkanov rođendan.

„Knjiga je gotova, a u njoj će detaljno biti opisani svi detalji u vezi sa ubistvom, kako je isplanirano i organizovano. Arkanov sin će u knjizi da obelodani da je bilo nekoliko pokušaja ubistva njegovog oca. Takođe će da otkrije koliko je koštala cela operacija atentata na Arkana“,  kaže sagovornik. Knjiga izlazi najpre na engleskom jeziku u štampanom i digitalnom obliku, a nešto kasnije i na našem tržištu.

Izvor: Press

Kamera prelaz Šepak

Kamera na granici ŠEPAK live

    KLIKOM OVDE POGLEDAJTE KAMERU UŽIVO NA PRELAZU ŠEPAK    

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas