Žozi United sprema još jedan humanitarni spektakl a potom kreće futsal liga

Bundesligaš Libero iz Graca odigraće humanitarni meč u dvorani Lagator sa lozničkom ekipom Žozi United a sva prikupljena sredstva biće usmerena za lečenje Željka Jovičića Žiže. Ovaj meč biće odigran 19. maja.

Zanimljivo je da će od sledeće sezone ekipa Žozi United pod imenom KMF „Loznica Grad“ biti uključena u Republičku futsal ligu. Biće ovo po prvi put da Loznica ima klub malog fudbala koji će se takmičiti po futsal pravilima. Otvaranje ovog kluba naišlo je na veliko oduševljenje ljubitelje fudbala.

-Sve je spremno za otvaranje KMF Loznica. Još se čeka da Skupština grada odobri korišćenje imena Loznica Grad. Imamo veliku podršku od strane rukovodioca opštine u ovom projektu na čemu sam im veoma zahvalan. Krećemo od nule i bićemo sigurno spremni do početka sezone. Sad smo u pregovorima oko odigravanja prijateljskih utakmica sa ekipama iz Valjeva, Užica i okruženja. Iskoristio bih priliku da se zahvalim SC Vatrogas komerc na pomoći i podršci koju nam daju – kazao je Aleksandar Stanković predsednik kluba.

foto Katarina Marjanovic

 

Kamera prelaz Šepak

Kamera na granici ŠEPAK live

    KLIKOM OVDE POGLEDAJTE KAMERU UŽIVO NA PRELAZU ŠEPAK    

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas