ŽELjKO MARJANOVIĆ, NAČELNIK MAČVANSKOG UPRAVNOG OKRUGA I MILENKO ŠOVIĆ, UPRAVNIK CARINARNICE ŠABAC POSETILI SU LjUBOVIJU

U radnoj poseti Opštini Ljuboviji danas su bili načelnik Mačvanskog upravnog okruga Željko Marjanović i upravnik Carinarnice Šabac Milenko Šović gde su razgovarali sa predsednikom opštine Milanom Jovanovićem.
Upravnik Carinarnice Šabac izneo je u razgovoru uveravanja da je Uprava carina otvorena za saradnju i na usluzi privrednim subjektima sa teritorije opštine Ljubovija u sprovođenju carinskih procedura. Takođe, učesnici sastanka izrazili su zadovoljstvo funkcionisanjem novog mosta „Bratoljub“ i graničnog prelaza na njemu koji je otvoren i za teretni saobraćaj.
Na teritoriji Republike Srbije ima 15 područnih jedinica Uprave carina – carinarnice. Zahvaljujući njihovom radu, kao i radu užih unutrašnjih jedinica: carinskih ispostava, referata i punktova, moguće je sprovoditi carinski postupak u putničkom i robnom prometu kako na samoj granici, tako i u unutrašnjosti teritorije, ali i sprečiti mnogobrojne pokušaje zloupotreba.

Ljubovija Info

Kamera prelaz Šepak

Kamera na granici ŠEPAK live

    KLIKOM OVDE POGLEDAJTE KAMERU UŽIVO NA PRELAZU ŠEPAK    

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas