Zdrava Srbija: Istinski odgovoran izbor za bolju budućnost Srbije

Stranka Zdrava Srbija, pod vođstvom predsednika Milana Stamatovića, ozvaničila je svoju podršku koaliciji za predstojeće izbore zakazane za 17. decembar 2023. godine. Ova koalicija, pod vođstvom Predsednika Srpske Napredne Stranke, gospodina Miloša Vučevića, nosi naziv „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“.
Zdrava Srbija, u svojoj nameri da doprinese boljoj budućnosti Srbije, sklopila je koalicione sporazume sa SNS u većini opština širom zemlje, izuzev Loznice.Ova izuzetno teška odluka je posledica nerazumevanja složenosti situacije u kojoj se naša zemlja nalazi od strane nekih ljudi iz lokalne vlasti, međutim Zdrava Srbija nikada svoje interese, kao ni ambicije naših funkcionera, neće stavljati ispred opšteg dobra I zajedničkog cilja, a to je pobeda politike koja će Srbiju voditi napred.
Naglašavamo da iako nije potpisan koalicioni sporazum u Loznici, Gradski Odbor Zdrave Srbije donosi jednoglasnu odluku da podrži zajedničku listu „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ na predstojećim izborima.
Predsednik Aleksandar Vučić se izdvojio kao lider posvećen očuvanju Kosova i Metohije, sprečavanju uvođenja sankcija Ruskoj Federaciji i promociji razvoja grada Loznice putem privlačenja stranih investitora, povećanja životnog standarda građana i izgradnje brze saobraćajnice ka Šapcu i Beogradu. Njegova predanost Srbiji i njenom napretku su neporecivi.
Gradski Odbor Zdrave Srbije Loznica poziva sve svoje članove i simpatizere da na predstojećim izborima podrže zajedničku listu „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“, kako na republičkom, tako i na lokalnom nivou.
Istakao je Savo Stevanović potpredsednik Izvršnog Odbora Zdrave Srbije.

Kamera prelaz Šepak

Kamera na granici ŠEPAK live

    KLIKOM OVDE POGLEDAJTE KAMERU UŽIVO NA PRELAZU ŠEPAK    

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas