ZC LOZNICA Sedmodnevni izveštaj i preventivni pregledi

Na jučerašnjim preventivnim pregledima koji su na inicijativu Ministarstva zdravlja organizovni u 170 zdravstvenih ustanova u Srbiji, u Loznici odazvalo se 125 pacijenata, pri čemu su veću odgovornost prema zdravlju pokazale žene koje su činile 68% pregledanih.

Za proteklih sedam dana u službama Zdravstvenog centra Loznica pored brojnih pregleda u specijalističkim službama (hirurških, ginekoloških, ortopedskih, uroloških, oftalmoloških, pulmoloških, neuroloških, psihijatrijskih, infektoloških, internističkih……..) i na odeljenjima brojnih intervencija i sprovedenih medicinskih procedura urađeno je i:

U Službi hitne medicinske pomoći je pregledano 535 pacijenata, pri čemu su obavljene 55 intervencije na terenu, dok su 94 pacijenta upućena na sekundarni nivo na dalju dijagnostiku i lečenje.

U Službi urgentnog prijema pregledana su 232 pacijenta, 34 su hospitalizovana, tri pacijenta prevezena su u Beograd, a jedan u Zdravstveni centar Valjevo.

U Porodilištu za sedam dana rođeno je 14 beba i to 8 devojčica i 6 dečaka

U Službi za zdravstvenu zaštitu dece i omladine pregledano je 1644 pacijenata i obavljeno je 289 intervencija.

Služba opšte medicine obavila je 4970 pregleda i 2181 različitih medicinsko-tehničkih radnji, od toga 404 intervencije u okviru kućnog lečenja.

Kamera prelaz Šepak

Kamera na granici ŠEPAK live

    KLIKOM OVDE POGLEDAJTE KAMERU UŽIVO NA PRELAZU ŠEPAK    

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas