U Sportskom centru „Lagator“ održana je završna tribina GrO Srpske napredne stranke (SNS) pod nazivom „Aleksandar Vučić – Loznica ne sme da stane“, u susret parlamentarnim i lokalnim izborima. Na skupu je Vidoje Petrović, član Predsedništva SNS, predsednik Gradskog odbora i prvi na listi „Aleksandar Vučić – Loznica ne sme da stane“, istakao značaj podrške države Loznici. „Zahvaljujući predsedniku i Vladi, Loznica je postala lider zapadne Srbije,“ naglasio je Petrović.

Govoreći o naporima i postignućima, Petrović je dodao, „Uz podršku naših prijatelja i države, danas smo spremni za nove izazove i viziju razvoja Loznice.“ Podvukao je važnost predstojećih izbora za budućnost Loznice i Srbije, pozivajući na jedinstvo i neprekidnu borbu za napredak.

“Ovo je vreme koje Loznici i Srbiji nudi neke nove mogućnosti, neke nove šanse ali i vreme iskušenja, vreme izazova, na koje moramo imati odgovor. Na njihove napade mi ćemo odgovoriti ljubavlju, na njihovu mržnju ćemo odgovoriti takođe ljubavlju, na njihove isprazne priče mi ćemo još većim, još snažnijim radom, graditi puteve, brze pruge, podizati bolnice, rekonstruisati, graditi obdaništa i sve ono što će Srbiju i Loznicu učiniti boljim mestom za život. Pozivam vas da 17. decembra izvedemo sve naše prijatelje na glasanje, da ih pozovemo da glasaju za sebe, za svoju zemlju, za svoj grad, da glasaju broj 1  „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“, i broj 1 „Aleksandar Vučić – Loznica ne sme da stane“ jer jedna je Srbija, jedna je Loznica! – poručio je Petrović

Nikola Selaković, takođe član Predsedništva SNS-a, naglasio je jedinstven duh Loznice i njenu istorijsku otpornost.

„Energija i borbenost Loznice su inspirativne. Uprkos teškim vremenima, Loznica je nastavila da se razvija,“ rekao je Selaković. On je pohvalio postignuća SNS-a na nacionalnom nivou, uključujući otvaranje novih radnih mesta, poboljšanje ekonomskih uslova i infrastrukturne projekte.

Selaković je takođe istakao da je Vlada uložila značajna sredstva u podršku porodici i razvoju infrastrukture, što ilustruje napredak Srbije. „Ovo je Srbija koju ste vi stvorili, a mi ćemo je zajedno nastaviti da gradimo,“ zaključio je.

Na skupu su predstavljeni i kandidati sa odborničke liste SNS-a, simbolizujući snagu i jedinstvo partije uoči izbora.

Kamera prelaz Šepak

Kamera na granici ŠEPAK live

    KLIKOM OVDE POGLEDAJTE KAMERU UŽIVO NA PRELAZU ŠEPAK    

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas