Završeni radovi na asfaltiranju puta u Joševi

Sredstvima iz budžeta grada završeni su radovi na asfaltiranju 805 metara puta kroz zaselak Bulatovac u Joševi.

„Radovi na komunalnoj infrastrukturi odvijaju se tokom čitave godine i uvek kada su povoljne vremenske prilike. Pri tome, gradonačelnik se zalaže da se kroz razgovore sa građanima i savetima mesnih zajednica planirana sredstva iz budžeta od 340 miliona dinara za modernizaciju i održavanje putne infrastrukture troše isključivo planski i namenski, vodeći računa da se ravnomerno investira kako u gradskim tako i seoskim mesnim zajednicama“, istakao je direktor javnog preduzeća „Loznica razvoj“ Nikola Dragićević ovom prilikom.

On je podsetio da se aktivnosti na održavanju puteva na teritoriji grada, na mreži od 1770 kilometara, odvijaju neprestano, bilo da je u pitanju takozvano šljunčenje i grederisanje kategorisanih i nekategorisanih puteva, bilo da je rekonstrukcija i asfaltiranje.

– Uporedo se radi na postavljanju novog asfaltnog zastora u Ulici Branka Ćopića na dužini od 570 metara u MZ „Stepa Stepanović“ što nas učvršćuje u uverenju da je i u 2024. godini u izgledu da se uz sredstva iz budžeta grada i države asfaltira više saobraćajnica“, rekao je Dragićević.

Predsednik MZ Joševa Nikola Dimitrić i odbornik Vujica Đukanović u Bulatovcu su preneli zadovoljstvo meštana jer „dobar put uvek daje nadu u bolji život na selu“ a rekli su da je i rekonstrukcija elektromreže i „rasvete na banderama“ značajno doprinela kvalitetnijem životu Joševaca.

Kamera prelaz Šepak

Kamera na granici ŠEPAK live

    KLIKOM OVDE POGLEDAJTE KAMERU UŽIVO NA PRELAZU ŠEPAK    

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas