Za učenike prvog razreda i ove godine obezbeđeni besplatni udžbenici

Učenici prvog razreda osnovnih škola u opštini Mali Zvornik dobili su od lokalne samouprave dragocen dar u vidu besplatnih udžbenika.
Povodom podele besplatnih knjiga, predsednik opštine, Zoran Jevtić, rekao je da ova inicijativa ima za cilj podršku obrazovanju i olakšavanje školske godine učenicima i njihovim roditeljima.
„Nabavka i podela besplatnih udžbenika za učenike prvog razreda deo je naših napora da deci obezbedimo pristup kvalitetnom obrazovanju i realizujemo je već nekoliko godina, kako bi se rasteretili roditelji i omogućilo svim đacima da imaju jednaku polaznu osnovu u svom školovanju“, rekao je Jevtić.
Udžbenike učenicima u školama na teritoriji opštine delili su: zamenik predsednika opštine, Milisav Despotović, šef Kabineta predsednika opštine, Goran Radić i predsednik Sportskog saveza „Drina“, Aleksandar Andrić.
Oni su posetili osnovne škole u Radalju, Donjoj Borini, Brasini, Amajiću, Donjoj Trešnjici i Velikoj Reci, čestitali đacima polazak u školu i poželeli im uspeh u sticanju novih znanja.
Prisustvovali su direktori škola i roditelji.
Prilikom podele knjiga učenicima, istaknuto je da učitelji, roditelji i lokalna zajednica u Malom Zvorniku zajedno rade na stvaranju bolje budućnosti za najmlađe sugrađane, a da je ova inicijativa još jedan korak ka izgradnji obrazovnog sistema koji je dostupan i pristupačan za sve.

Kamera prelaz Šepak

Kamera na granici ŠEPAK live

    KLIKOM OVDE POGLEDAJTE KAMERU UŽIVO NA PRELAZU ŠEPAK    

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas