VIDOJE PETROVIĆ Srećni novogodišnji i božićni praznici

Dragi sugrađani,
Na kraju smo godine u kojoj smo bili svedoci realizacije važnih i slobodno mogu reći, istorijskih projekata za našu državu i naš grad, ali i godine u kojoj smo se kao društvo suočili sa mnogim izazovima i nezapamćenim tragedijama.
Godina iza nas naučila nas je da moramo ponekad i da zastanemo i da se posvetimo svakom pojedincu u našoj zajednici, da čujemo njegove potrebe, da vratimo toplinu, razumevanje, empatiju u međusobne odnose, jer samo tako možemo zajedno dostići viši stepen međusobne tolerancije i izgraditi bolje uslove za život svih nas.
I u ovoj 2023. godini zajedno smo radili i gradili našu Loznicu. Hvala Vam na tome jer ste nam davali snagu da radimo, da se borimo, da ne posustanemo. Zahvaljujući domaćinskoj politici koju smo vodili i istorijskoj podršci države na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem u nastupajućoj 2024. godini i godinama koje dolaze možemo da sanjamo neke nove snove oličene u viziji razvoja našeg grada. Godina koja je pred nama pokazaće još jednom da, kada zajedno radimo na istom cilju, nijedan san nije nedostižan.
Želim Vama i Vašim porodicama dobro zdravlje, mir, napredak i ličnu sreću na svim poljima, da praznike provedete sa svojim najdražima u krugu porodice i prijatelja.
Srećna nova 2024. godina i Božić!
Predsednik Privremenog organa grada Loznice
Vidoje Petrović

Kamera prelaz Šepak

Kamera na granici ŠEPAK live

    KLIKOM OVDE POGLEDAJTE KAMERU UŽIVO NA PRELAZU ŠEPAK    

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas