VELIKI MARKO ! Srce se steže a on igra posle smrti oca (video)

Marko Perić KMF Loznica Grad

Marko Perić je sa mnogo emocija odigrao utakmicu u Bujanovcu protiv ekipe Zufo. Njemu je na dan utakmice dok je bio u karantinu sa ekipom javljeno da mu je preminuo otac. Marko je ostao da pomogne ekipi za novu pobedu u cilju kluba a to je ulazak u Prvu ligu. Ipak emocije nije mogao da suzdrži ni on, ni njegovi saigrači pa je nagradjen velikim aplauzom u dvorani Mladost.

Loznica je pobedila rezultatom 9:4 i tako drži drugu poziciju koja trenutno vodi u baraž za Prvu ligu. Da bi i zvanično bila učesnik baraža potrebna su još tri boda. Na ovoj utakmici nije nastupio jedan od najboljih igrača Aleksandar Milovanović zbog povrede. Domća ekipa na ovom meču uspela je samo da povede 1:0 a za sve ostalo pitala se ekipa Stefana Despotovića.

Golove za Loznicu postigli su Krkobabić 2x Ristanović 2x Avramović,Petrović,Rakić,Krstić i Perić.

LOZNICA: G.MAKSIMOVIĆ,ROSIĆ,PERIĆ,AVRAMOVIĆ,RAKIĆ S.Maksimović (kap) Petrović,Ristanović,Krkobabić,Obradović,Krstić

Povodom smrti oca Marka Perića, fudbalski klub Loznica uputio je sučešća.

„Izgubivši najmilijeg na dan utakmice, koju si odigrao, pokazao si veliko požrtvovanje za klub i grad čije boje braniš. Žao nam je zbog  smrti tvoga oca. Nadamo se da će te ljubav tvoje porodice i prijatelja bar malo utešiti i ojačati u narednim danima. Primi naše iskreno saučešće „
FK Loznica

 

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas