Velika porodica „Pčelinjo“

 Pčelinjo je osnovan 2013 godine i radi sa najmlađima uzrasta 5-14 godina, tačnije do kalendarske godine kada završavaju osnovnu školu kada se najtalentovaniji među njima upućuju u beogradske klubove ili u FK Loznicu gde nastavljaju svoju sportsku karijeru.

Cilj rada, pored sportskog, jeste i celokupan psihofizički razvoj dece u periodu kada je razvoj pomenutih osobina jako bitan za najmlađi naraštaj. Pored nabrojanog vodi se računa o obrazovanju dece i u klubu sa ponosom ističu da se radi o dobrim đacima i lepo vaspitanoj deci.

Redovni su učesnici turnira širom Evrope i regiona. Učestvovali su na turnirima u Švedskoj, Nemačkoj, Rumuniji kao i u susednoj BiH.

Saradnja sa roditeljima je na zavidnom nivou , zbog same dece i želje da im omogućimo druženje, igranje i uživanje u sportskim aktivnostima. Finansiraju se delom iz gradskog budžeta a delom od članarina. Prva generacija koja je proistekla iz škole su momci generacije 2004 koji su osvojili  sve što se može osvojiti a na kraju ove sezone izlazna generacija je 2006 godište koje ide njihovim stopama“ .

Škola fudbala „Pčelinjo“ svim prijateljima i sugrađanima želi sve najlepše u Novoj 2022 godini !

 

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas