Ulaganje u Loznicu u svim sferama uz pomoć države (video)

Gradonačelnik Loznice Vidoje Petrović gostovao je u jutarnjem programu RTV Podrinje gde izneo izuzetne podatke za razvoj našeg grada. Gradonačelnik je istakao da grad nikad nije imao ovaku pomoć  i podršku države a sve to zahvaljujući predsedniku Aleksandru Vučiću i ministarki Zorani Mihajlović.

Od 1. septembra ponovo će biti uspostavljen železnički saobraćaj na relaciji Loznica – Šabac – Beograd. Povećaće se kapacitet predškolske ustanove za 150 mesta. Radiće se novi putni pravci koji će rasteretiti saobraćaj. Stižu nove investicije iz inostranstva, gde će biti zaposlen veliki broj ljudi. Velika ulaganja počinju u zdravstvu ali i izgradnji brzog puta Loznica – Šabac. U pripremi je projekat za izgradnju atletskog stadiona. I još mnogo toga dešava se pozitivno u našem gradu.

Sigurno se može zaključiti da ovakva dinamika dešavanja nikad nije zabeležena na ovim prostorima. Posebno raduje to što je gradonačelnik Vidoje Petrović sve izneo sa velikim argumentima.

Na kraju emisiji gradonačelnik je poslao jednu jaku poruku svim građanima Loznice.

-Ja sam ostao u Loznici, da sa mnogim vrednim, poštenim, stručnim ljudima napravim grad, urbanu sredinu i mi smo već blizu toga. Ovo što sada radimo je jedna nadgradnja da Loznica ne bude samo grad, nego da to bude jedan industrijski centar privredno razvijen i među 10 gradova u kojima će se najbolje živeti. To je ono čime se vodim da do kraja ovog mandata, dam se od sebe naravno sa svojim saradnicima da Loznica postane jedan jak privredni centar.

Celu emisiju gostovanja gradonačelnika u RTV Podrinje možete pogledati ovde

Video izvor RTV Podrinje

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas