Učenici pohađaju nastavu redovno, do kraja školske godine

Osnovna skola Branko RadicevicŠkolska godina za učenike u Malom Zvorniku biće nastavljena u ponedeljak 09. juna, jer su uspostavljanjem redovnog autobuskog saobraćaja stvoreni uslovi za transport učenika do škole, saopšteno je iz Opštinskog štaba za vanredne situacije.

U saopštenju se navodi da je u petak na delu magistralnog puta kod Starog mosta u Malom Zvorniku otvorena jedna saobraćajna traka za prolaz putničkih i teretnih vozila, što je omogućilo redovan autobuski saobraćaj u Malom Zvorniku i prevoz učenika do škole.

Odluku o nastavku školske godine Opštinski štab za vanredne situacije Mali Zvornik doneo je u prošli četvrtak, nakon najave iz Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Republike Srbije da će na deonici magistralnog puta kod Starog mosta biti otvorena jedna saobraćajna traka za prolaz putničkih i teretnih vozila.

Njenim donošenjem prestala je da važi prethodna odluka o ranijem završetku školske godine doneta protekle sedmice zbog nepostojanja uslova za transport učenika do škole.

Izvor: malizvornik.rs

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas