U ZC Loznica održana komemoracija povodom smrti dr Jasmine Perić (video)

Dr Jadranka Marinković, v.d. direktora Zdravstvenog centra Loznica je najpre pozvala sve prisutne da minutom ćutanja odaju počast dr Jasmini Perić, a zatim se obratila rečima:
U sredu 27.marta posle teške bolesti, zauvek nas je napustila dr Jasmina Perić specijalista psihijatrije.
Dr Jasmina Perić rođena je u Loznici 02.jula 1974. godine .
Završila je OŠ „Jovan Cvijić“, a potom Gimnaziju „Vuk Karadžić“, a zatim se upisala na Medicinski fakultet u Novom Sadu koji je završila 2002. godine.
Rad je započela u Medicinskom centru u Loznici kao lekar pripravnik 2004. godine
2005. godine prelazi na odeljenje psihijatarije. Specijalizaciju iz psihijatrije završava 2012. godine.
Dr Jasmina je bila posebna, plenila je svojom dobrotom i nežnošću.
Njeno prisustvo je značilo mnogo i njen odlazak je veliki i nenadoknadiv gubitak za Zdravstveni centar koji je izgubio vrsnog psihijatra predanog svom poslu. Kolege su je volele, poštovale, cenile njenu spontanost i iskrenost, prema pacijentima je bila srdačna i predusretljiva.
Njena porodica i svi mi koji smo imali privilegiju da radimo i družimo se sa njom pamtićemo je kako sa anđeoskim osmehom na licu hrabro i dostojanstveno odoleva svim izazovima koje je pred nju život postavio.
Ko god je radio sa njom zna koliko je bila ljudska i topla u komunikaciji sa blagim osmehom kojim nas je dočekivala na odeljenju ili susretala u krugu ustanove. Svojim nesebičnim zalaganjem i iznad svega stručnošću, mnogim pacijentima je vratila veru u život i nadu u bolju budućnost.
Sa velikom tugom doživljavamo ovaj događaj i saosećamo bol u srcima njenih najbližih, majke Svetlane, ćerke Nevene, muža Tome, koji su ostali bez njene ljubavi i topline.
Od svega ostaje samo tuga i bol, ostaju uspomene na dobrotu, nesebičnost, druželjubivost, posvećenost porodici i poslu.
Draga Jasmina, nadamo se da si sada sa anđelima, jer si i ti jedan od njih!
Slava joj, istakla je dr Jadranka Marinković.

Dr Snežana Lazić Aleksić, psihijatar se u ime kolektiva psihijatrije obratila potresnim rečima: Draga naša Jasmina u ima tvog kolektiva želim da ti kažemo da smo izuzetno cenili tvoj rad, zahvaljujemo ti se za sve naše zajedničke trenutke, koje si učinila nezaboravnim i dala im svoj lični pečat. Hvala ti za tvoju mudrost odmerenost u svemu, za tvoje razumevanje naših problema. Zajedno smo prolazili kroz razne situacije, bilo je onih lepih ali i teških i tada smo se oslanjali jedni na druge govorili da smo tim, da smo jedno.
Naša Jasmina je bila vredna, posvećena poslu, pacijentima, nama, svima je bila spremna pomoći, učiniti, dati i saslušati.
Bila je brižna majka i supruga. Uteha nam je da je imala bogat i ispunjen život. Živela je punim plućima, bila je srećna sa svojom porodicom, sa svojom Nenom koju je neizmerno volela.Ostavila je za sobom neutešnu porodicu, prijatelje, nas kolege koji ćemo je čuvati od zaborava.
Ali ostavila je ime koje se neće izbrisati iz sećanja njenih pacijenata kojima je bila okrenuta i znanjem i srcem.
Napustila nas je brzo i ostavila veliku prazninu u našim srcima, rekla je dr Snežana Lazić Aleksić.
Suprug dr Jasmine, Toma se zahvalio svim kolegama i zaposlenima u Zdravstvenom centru na nesebičnoj pomoći i podršci u najtežim trenucima, posebno kolektivu kardiologije, dr Slađani Stajić Grujić kardiologu, internom odeljenju kao i odeljenju urologije.
Dr Jasmina Perić je sahranjena u četvrtak 28. marta 2024. godine na groblju u Loznici.

Kamera prelaz Šepak

Kamera na granici ŠEPAK live

    KLIKOM OVDE POGLEDAJTE KAMERU UŽIVO NA PRELAZU ŠEPAK    

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas