U ponedeljak prva prvenstvena Futsal utakmica u Loznici

Naš grad se razvija u svim segmentima, tako i u sportu. Konačno po prvi put u istoriji gledaćemo jednu zvaničnu prvenstvenu utakmicu u Futsalu.

U okviru 3. kola Regionalne lige KMF Loznica Grad dočekaće ekipu KMF Karađorđe iz Rače kod Kragujevca. U prva dva kola naši igrači na gostovanjima zabeležili su jednu pobedu i jedan poraz. Sa osvojena 3. boda nalaze se na 4.mestu i imaju priliku da uveličaju bodovni saldo ukoliko savladaju Karađorđa. Za razliku od Loznice gostujuća ekipa je iskusna u ovom takmičenju i nimalo lako neće biti doći do pobede.

Trener Peđa Osećanski za ovu utakmicu moći će da računa na Željka Cerovca i novajliju Predraga Gavrića. U timu neće biti povređenog Matića dok je Igor Savić pod znakom pitanja. Loznica će na ovoj utakmici premierno predstaviti i nastupiti u zeleno-plavim dresovima koji su simbol grada. 

-Očekuje nas teška utakmica koja može da nas odvoji odmah na početku u vrh tabele. Daćemo sve od sebe da zabeležimo pobedu i obradujemo našu publiku koju očekujem u velikom broju. Vredno radimo i treniramo u hali Lagator a moram da istaknem inzavredne uslove koja naša dvorana ima posebno novi parket koji je fantastičan- rekao je kapiten Loznice Miloš Golijan

Futsal je veoma zanimljiva igra u kojoj se postiže dosta golova i viđaju se fantastični potezi pojedinaca. Igra se kao u košarci do poslednejg sekunda. Posebno su zanimljiva pravila futsala koja daju draž ovom sportu. Termin odigravanja utakmica je danima kad nema utakmica velikog fudbala tako da ovaj sport može privući veliki broj gledalaca.

Utakmica Loznica – Karađorđe igra se u ponedeljak 29.10 sa početkom u 19:45 u dvorani SC Lagator

Kamera prelaz Šepak

Kamera na granici ŠEPAK live

    KLIKOM OVDE POGLEDAJTE KAMERU UŽIVO NA PRELAZU ŠEPAK    

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas