17. I 18. 11. 2022.
DEČAK DELFIN
Nakon pada aviona u more, delfin Danilo spasava malog dečaka iz pobesnelih talas. Od tada, prijatelji, skoro braća, bezbrižno odrastaju zajedno u čarobnim morskim dubinama. Sve dok jednog dana mir njihovog radosnog malog sveta ne uništi zla hobotnica.
Režiser Mohamed Kejrandiš
Film je sinhronizovan na srpski jezik.
Četvrtak i petak u 16.00 časova.

VERA
Film „Vera” inspirisan je istinitom pričom o Veri Pešić, špijunki iz vremena Drugog svetskog rata, koju su neki nazvali srpska Mata Hari. U lavirintu špijunskih igara na Balkanu od Beča do Carigrada, Vera Pešić opstaje među jugoslovenskim, nemačkim i britanskim špijunima sa dvostrukim i trostrukim agendama, sama, bez ideologije, ali odlučna da se bori i preživi. Paralelno sa akcionom, špijunskom linijom radnje, fokus filma je na Verinoj intimnoj, psihološkoj drami u kontekstu tajne njenog porekla, koja formira njene odnose sa muškarcima u privatnom životu i u špijunskoj karijeri. Vera živi sa svojom unutrašnjom dramom nepripadanja koja joj u stvari pomaže da od zbunjene devojke iz provincije postane vrhunska špijunka koja zavodi muškarce i manipuliše njima, nikada ne dozvoljavajući da postane njihov plen.

Glumci: Jovana Stiljković, Petar Zekavica, Nikola Kojo, Bojan Žirović, Aleksandar Srećković Kubura, Viktor Savić, Vuk Kostić, Anita Mančić, Tihomir Stanić, Nebojša Dugalić
Režiser Nedeljko Kovačić
Četvrtak i petak u 18.00 i u 20.30 časova.
Cena ulaznice je 350.00 dinara.

Kamera prelaz Šepak

Kamera na granici ŠEPAK live

    KLIKOM OVDE POGLEDAJTE KAMERU UŽIVO NA PRELAZU ŠEPAK    

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas