demokratski za loznicu u trsicu (1)Više od 200. građana Tršića, prisustvovalo je tribini koalicije „Demokratski za Loznicu“ koja je održana u sali Osnovne škole. Prvo se obratio domaćin tribine Milorad Dragićević popularniji kao „Lapa“ kog su prisutni građani pozdravili velikim aplauzom tokom veoma iscrpnog govora.

Ja sam bio predsednik Mesne zajednice u tri mandata i znate da sam bio non-stop aktivan, kako za svoje selo tako i za ostala sela. Nisam mogao da gledam nepravdu, čak i moje iz stranke koji su me sputavali da ne pričam rekao sam da nežu da budem samo neko ko će da diže ruku. Budimo ponosni, 24. izađite na izbore, podržite listu Demokratski za Loznicu, zaokružite broj 5. kazao je Milorad Dragićević Lapa

Na tribini su govorili još Dr Nikola Jakovljević, Dr Zoran Jović i Milan Popović.

Pogledajte video

 

demokratski za loznicu u trsicu (11) demokratski za loznicu u trsicu (12) demokratski za loznicu u trsicu (10) demokratski za loznicu u trsicu (9) demokratski za loznicu u trsicu (8) demokratski za loznicu u trsicu (7) demokratski za loznicu u trsicu (6) demokratski za loznicu u trsicu (5) demokratski za loznicu u trsicu (4) demokratski za loznicu u trsicu (3) demokratski za loznicu u trsicu (2)

 

Оставите одговор

Kamera prelaz Šepak

Kamera na granici ŠEPAK live

    KLIKOM OVDE POGLEDAJTE KAMERU UŽIVO NA PRELAZU ŠEPAK    

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas