Sve više devojaka spremno da zaprosi dečka

Većina zaprošenih žena bilo je razočarano načinom na koji su ih njihovi muškarci pozvali na zajednički život, zbog čeka postoji mogućnost da dame ubuduće stvar preuzmu u svoje ruke.

Istraživanje koje je sprovela britanska kompanija “Vashi” pokazala je da je čak petina žena bila razočarana partnerovom prosidbom, a najviše žale što mu to nisu priznale u datom trenutku.

Najveći problem za 13 odsto žena je što je po njihovim merilima prosidba bila ispod svih očekivanja, a ključni faktor je nedovoljan trud partnera, zbog čega su žene plakale ili čak priznale svojoj jačoj polovini istinu.

Neodgovarajući verenički prsten je takođe jedan od problema zbog kojeg ispitanice kažu da su odbile da se udaju za svog dragog.

Međutim, 12 odsto žena je priznalo kako i dalje žele da zamene prsten, a među najpopularnijim vereničkim komadima nakita su prsteni sa cirkonom u sredini ili oni poput nakita Kejt Midlton, sa krupnim plavim safirom.

Glavni razlozi zbog kojih se žene uglavnom razočaraju tokom prosidbe su mali verenički prsten, prosidba bez prstena, partner koji nije tradicionalno kleknuo, organizovao prosidbu ili tražio dopuštenje roditelja.

 Da li su ovo razlozi zbog kojih će dame početi da kleče pred svojim partnerima?

Izvor: Telegraf

Kamera prelaz Šepak

Kamera na granici ŠEPAK live

    KLIKOM OVDE POGLEDAJTE KAMERU UŽIVO NA PRELAZU ŠEPAK    

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas