SVE JE SPREMNO ZA AFTER!

U SUSRET DRINSKOJ REGATI U LJUBOVIJI

Drinsku regatu u Ljuboviji koja će se održati predstojeće subote prate mnogobrojni kulturni, sportski i muzički sadržaji.Jedan od takvih sadržaja je i „After party 2018“-mini muzički festival na kom osim lokalnih, nastupaju i Dj-evi iz regiona.Ove godine na miks pultu nastupaju Dj Team Lo & Dj Nerve, a celu manifestaciju prati kvalitetna audio-vizuela tehnika.

Festival će se održati na teniskom igralištu u Ljuboviji i startuje već u sredu 11.jula nastupom Dj Shila, u četvrtak nastupa Dj Deki, u petak nastupa Dj Sheki(nakon koncerta Goce Tržan), dok u subotu(nakon koncerta Saše Matića) festival zatvara Dj Nerve.

-Sve je spremno za „After party 2018“. Ove godine After smo produžili na još 2 dana. Očekuju nas nastupi fantastičnih Dj-eva, u jednom sjajnom ambijentu tako da su svi pozvani na jednu od najvećih žurki u regionu. Prema nekim prognozama vreme će nam ići na ruku, i to je još jedan razlog više da već od srede posetite ovaj mini muzički festival-izjavio je jedan od organizatora Aftera Nikola Samardzić.

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas