SUKOB MIGRANATA KOD MALOG ZVORNIKA U obračunu teško povređena dva muškarca

U selu Brasina, kod Malog Zvornika, je došlo do novog obračuna ilegalnih migranata, čiji je broj, u poslednje vreme, u ovom kraju, prema Drini, u osetnom porastu.
Kako je za Novosti rekla portparolka Opšte bolnice u Loznici Dragana Mitrović, u tu ustanovu primljena su dvojica povređenih. Jedan je operisan, a drugi je smešten na intenzivnu negu.
Ona nije mogla da kaže nešto više od povredama, osim da je povređeni koji se nalazi na intenzivnoj nezi u stabilnom stanju. Lekari su ih brzo zbrinuli i, sa drugim osobljem, čine sve da im maksimalno pomognu.

Prema saznanjima, došlo je prvo do verbalnog, a potom i fizičkog sukoba dve grupe ilegalnih migranata, da bi potom „sevali“ za sukob spremni opasni predmeti. Sukob širih razmera jedva je zaustavljen. Policija je brzo reagovala kao i ekipa hitne pomoći.

Brasina je, praktično, stecište ilegalnih migranata koji u tom selu pokušavaju da pređu na levu obalu Drine, u BiH, kako bi nastavili put ka Hrvatskoj. Pokušavaju da se prebace i teretnim vozovima koji baš sa te stanice, preko železničkog mosta, idu u susednu državu.

V.Mitrić

Kamera prelaz Šepak

Kamera na granici ŠEPAK live

    KLIKOM OVDE POGLEDAJTE KAMERU UŽIVO NA PRELAZU ŠEPAK    

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas