Stigao Nikola Matijević, Avramović i Milovanović kao mašine !

Fitnes centar Rakić

Još jedno sjajno, provereno, iskusno pojačanje dobio je futsal klub Loznica. Nikola Matijević, internacionalac i povremeni reprezentativac Srbije stigao je u Loznicu. Nekadašnji član Ekonomca višestrukog prvaka države, Salinas iz Tuzle sa kojom je prošle godine bio prvak, stiže iz Hrvatske tačnije iz Šibenika.

Futsaleri očigledno igraju sa jakim figurama, postavljaju se stvari na svoje mesto. Posle Koćića stigao je levonogi Matijević, još jedno jako ime u svetu futsala trebalo bi da stigne u Lagator.

U Loznici ipak najviše očekuju od Avramovića i Milovanovića koji će sigurno napraviti pravi BUM na futsal sceni Srbije. Treniraju i rade kao mašine, neverovatan preokret u igri napravili su posle dolaska Marka Perića.

-Dva igrača, kakva malo ko u Evropi ima, napreduju izuzetno, velike karijerae su pred njima. U stopu ih prate mladi Rosić,Ristanović,Krkobabić, Petrović a na scenu stupa i nekoliko mladih omladinaca. Loznica već sad predstavlja budućnost futsala u Srbiji – rekao je njihov saigrač, iskusni internacionalac Marko Perić.

Sa elanom i velikom voljom klub funkcioniše na čelu sa predsednikom Stankovićem.

-Kad imate ovakvu podršku od rukovodstva grada, olakšan vam je posao. Imamo svoj cilj koji želimo ispuniti ali bi bilo suludo sad obećavati još više, neka vreme pokaže.  Najvažnije je da se publika vrati u dvoranu jer će sa njima svaka utakmica biti spektakl – kazao je Aleksandar Stanković

Klub će uskoro pustiti u prodaju pretplatne sezonske karte. Sezona počinje 2 oktobra, zbog Svetskog prvenstva koje se održava u Litvaniji. Loznica će na tom prvenstvu imati svog predstavnika  futsalera Mladena Kocića.

Nikola Matijević
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas