Stative i prečka sprečile Loznicu da dođe do tri boda (video)

Loznica pogađala stative i prečku pa u nadokadi srećno došla do boda. Mladi Radnik ni kriv ni dužan odneo je bod iz Loznice a mogao je i sva tri. Rezultat 1:1 jedini gol za Loznicu postigao je ponovo sjajni Igor Petrović. Štoper Loznice je najbolji strelac ekipe. Igra fantastično, na veoma visokom nivou, do sada igrač koji je najviše napredovao kod trenera Janjića. Sasvim zasluženo njemu je pripala čast da spreči katastrofu.

Loša igra Loznice u prvom delu meča, ulaskom Tripkovića, Vientijevića i Brkića, Loznica dolazi do igre ali ne i realizacije. Šok je izazvao golman Loznice Filip Erić svojom  lošom intervencijom i častio goste golom. Loznica nije uspevala realizoivati veliki broj šansi, Tripković je pogodio stativu, Kojić prečku, pa Vićentijević ponovo stativu a sudija Biljana Lukić mogla je pokazati i na belu tačku međutim sreća je okrenula leđa igračima Loznice. Na kraju sigurno treba žaliti za izgubljena dva boda jer je Borac posle 5 kola već napravio razliku od 4 boda.

Loznica u sledećem kolu igra veoma težak meč u Priboju sa ekipom FAP-a koji se nalazi na drugom mestu, sa dva boda više od Loznice.

Kamera prelaz Šepak

Kamera na granici ŠEPAK live

    KLIKOM OVDE POGLEDAJTE KAMERU UŽIVO NA PRELAZU ŠEPAK    

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas